Robert Klijn, Oprichter en CEO Fair Impact

Robert Klijn

Robert Klijn heeft ruim 25 jaar ervaring in de financiƫle dienstverlening. In 2010 is hij Fair Impact gestart. Als ESG-specialist richt hij zich op milieu-, maatschappelijke en corporate governance (Environmental, Social en Governance, ESG) vraagstukken. Hij is voorzitter van de commissie verantwoord beleggen van de CFA Society VBA Netherlands.

Vanaf 2002 tot het najaar van 2008 was Robert ESG-ondernemer binnen ING Equity Markets. Hij initieerde ESG brokerage en was voortdurend in gesprek met de afdeling research en institutionele beleggers om ESG-producten voor hen te creƫren. Onder zijn leiding werd een netwerk van beursgenoteerde bedrijven opgebouwd dat tijdens ESG seminars en roadshows gesprekken voerde met institutionele beleggers.

Daarna was Robert binnen de afdeling Client Portfolio Management van APG verantwoordelijk voor de informatievoorziening over ESG-vraagstukken aan besturen van pensioenfondsen.

Wilt u meer achtergrond over Robert Klijn, download dan zijn CV, bekijk een interview met hem of neem contact met hem op.

Comments are closed.